Carloma

Fiat trekhaak

Carloma heeft een ruim assortiment trekhaken voor elk type Fiat. Reken op onze uitgebreide vakkennis om de trekhaak op uw Fiat te monteren.

Trekhaken voor Fiat

Carloma is dé referentie voor trekhaken in België. Dus ook wanneer u op zoek bent naar een trekhaak voor uw Fiat bent u in Wommelgem (Antwerpen) aan het juiste adres. Doorheen de jaren heeft Carloma de nodige vakkennis opgebouwd op de montage van elk type trekhaak op uw Fiat tot een goed einde te brengen. Het maakt niet uit of u kiest voor een traditionele trekhaak of voor een afneembare trekhaak, met een trekhaak van Carloma bent u steeds verzekerd van topkwaliteit!

Trekhaak voor Fiat laten monteren

Het monteren van een trekhaak is geen sinecure. Reken daarom steeds op de jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis van Carloma wanneer u een trekhaak op uw Fiat wilt laten plaatsen. Volledig volgens de regels van de kunst brengen de welopgeleide vakmensen van Carloma de montage van eender welke trekhaak tot een goed einde. Laat de trekhaak voor uw Fiat door Carloma monteren. Het bespaart u een hoop zorgen.

Een trekhaak voor elk type Fiat

Wanneer u op zoek gaat naar een trekhaak, merkt u al snel dat er keuze te over is. Reken daarom steeds op het vakmanschap om de juiste trekhaak voor uw Fiat te selecteren. In het ruime aanbod van Carloma vindt u een geschikte trekhaak voor alle Fiat modellen. 500, 500L, 500X, Brava, Bravo, Cinquecento, Croma, Ducato, Fiorino, Idea, Multipla, Qubo, Panda, Punto, Scudo, Sedici, Seicento, Stilo, Ulysse, maar net zo goed voor alle andere modellen.

Carloma - Autolei 117 - 2160 Wommelgem - info@carloma.be - T: 03/366.16.80