Carloma

Automatisch leveling systeem

Hydraulisch leveling systeem voor camper

Camperbezitters weten dat comfort telt. Carloma gaat daarvoor een stapje verder, of beter gezegd een niveau hoger. 

Wij monteren de hydraulische levelsystemen (hydraulische steunpoten) van HPC Hydraulics, deze zorgen voor een eenvoudige en snelle stabilisatie van Uw camper. In één druk waterpas? Liever een handmatige bediening? Bediening via Uw Smart Phone? Wij maken het allemaal mogelijk.   

HPC Hydraulics, designed for the next level

Een kwestie van comfort

Een kwestie van comfort

Automatische level- en stabilisatiesystemen verhogen het comfort en gebruiksgemak met een enkele druk op de knop. Geen tijd of gestress meer bij het stabiliseren van je voertuig, niet langer ongewenste bewegingen en nog tal van andere voordelen.
Voor lichte én zware voertuigen

Voor lichte én zware voertuigen

De hydraulische aluminium krikken zijn zwart geanodiseerd en daardoor zeer corrosiebestendig en licht. De gaten in de voeten zorgen voor een goede afwatering. Met onze range van aluminium en stalen krikken kunnen we zo goed als alle voertuigen heffen en stabiliseren. We hebben systemen die een capaciteit van 30 ton aankunnen.
Zekerheid en veiligheid

Zekerheid en veiligheid

Wat is er nu belangrijker dan jouw én andermans veiligheid? Je moet altijd vertrouwd op stap kunnen en de mogelijkheid hebben om het systeem te bedienen. Het systeem beschikt over een dubbelwerkende handpomp. Hierdoor kan het systeem altijd bediend worden. Voor het bedienen van de handpomp is er geen enkel gereedschap nodig. HPC-Hydraulics staat voor geavanceerd bedieningsgemak, gecontroleerde kracht en veiligheid.

Het volautomatische aluminium HPC-levelsysteem is een goed voorbeeld van de laatste innovatieve ontwikkelingen. Een lichtgewicht oplossing die zwaar belast kan worden. De filosofie van HPC Hydraulics geldt voor de producten én  dienstverlening. Vandaar dat we dit met overtuiging zeggen!   

Carloma - Autolei 117 - 2160 Wommelgem - info@carloma.be - T: 03/366.16.80